Miért is “bolond” aki nem minket választ?

Vagyis: Miért érdemes minket választani?

1. Olyan pontos és egyszerűen követhető a felmérésünk, elszámolási rendszerünk, hogy lényegében kizárja az átverősdit mindkét oldalról.

2. Munkadíjaink alsó középkategóriás egységárak. Igény esetén még így is tudunk a díjakon és az anyagon is valamelyest csökkenteni. Természetesen ez azért némi tartalom csökkenéssel is jár.

3. Ha a konkurens ajánlat összesítése jelentősen alacsonyabb számot mutat, felmerül annak a lehetősége, hogy kevesebb tartalommal számol, vagy nem jön ki belőle. Egyszerűen azért, mert mi mindent számolunk, nem hasra csapott becslésre alapozzuk a számokat. Attól, hogy esetleg alábecsüli valamelyik kollega, a valóság nem lesz kevesebb. Ha ez menet közben bizonyosodik be, már jóval többe fog kerülni.

4. Ha csak kicsit kevesebb, akkor is érdemesnek tűnik a pontos, korrekt elszámolási rendszert választani… Akkor bizonyosak lehetünk, csak azért fizetünk, ami megvalósul…

Természetesen, ha arra játszunk, hogy a laza elszámolással élve próbáljuk meg olcsóba szorítva „átverni” a mestereket, akkor a laza elszámolással jelentkező, olcsó kollegáinkat kell választanunk…

Ez esetben köszönjük, hogy nem minket választott.