Elsősorban velünk találkozhat munkánk során

Tóth Róbert
+3630 68 00 444

Az én „LEGO”-m a lakásfelújítás… Nagyon élvezetes, konstruktív játék! Mint írástudóval, velem találkozik először a felméréskor és a költségvetés kialakítása során. (Ezért piros a számom.) A felmérések, kalkulációk, vezetékek, gépészet, villany, kémények tartoznak hozzám. Már gyerekként apámtól vízvezetékszerelést, villanyászkodást tanultam. Az alapokat máig használom. Ipari formatervezésből diplomáztam. A saját lakásunk kialakításakor találkoztam először a Mesterekkel és a számtalan problémával… Akkora élmény volt, hogy azóta is dolgozom velük. Magam is részt veszek a fizikai munkákban is.

Vagy 25-30 éve történt:

– Az első csapat kőműves piált, randalírozott. A szomszédok kérésére még azelőtt el kellett küldenem őket, hogy nagyobb kárt tettek volna.
– A második csapat többet nagyolt be, mint amennyit el tudott simítani…
– A harmadik… mondom neki: Mester, az a sarok nagyon görbe, 2-3 centi is van benne… Rátett egy 20 centis vonalzót, nézzem meg, egyenes az, rosszul látom…
– Negyedik csapat helyett megtanultam vakolni…
Ön ne tanuljon vakolni, én már megtanultam… 🙂


István: +3630 347 9781

Fehér István

  A kőműves munkák, festés, kartonépítés, a burkolatok tartoznak hozzám. Szintén apámtól tanultam a kétkezi munka szeretetét. Bár a BKV-nál felsővezetőként dolgozott, mindig talált tennivalót, barkácsolnivalót, amibe engem is bevont. Első tanult szakmám a díszítőszobrászat volt, majd idővel szobafestésből és kőművességből is megszereztem a mesterlevelet. A díszítőszobrászat, festés, kőművesség egyformán fontos számomra.

Ferenc: +3630 283 0703

Bíró Ferenc

 Reggelente én kezdek a fiúkkal. Festünk, szigetelünk. Olyan ez, mint a kőművesmunka, csak a kövek nem olyan nehezek…. Munkás családból származom. Kétkezi munkából élek, büszke vagyok arra, amit csinálok. Itthon és Európában is több helyen dolgoztam, mindenütt elégedettek voltak a munkámmal. Az elvégzett munka átadása a legcsodálatosabb dolog, amikor azt mondják: „Köszönjük, nagyon szép lett”


Lajos +3630 356 1792

Zsár Lajos

Gyerekkorom magával ragadott a fa illata és a mai napig nem ereszt. Minden fának más az illata. 
Diákéveim alatt, egy technika órán a fa csapolását tanultuk, ami nagyon jól sikerült. Pályaválasztáskor “beixeltem” az első fás szakmát, a parkettást. 
Nem bántam meg. Azóta is örömömet lelem benne. 
Igényesen megmunkált fa padlón járni gyönyörűség.